Over ons

RMH Beheer is een Venlose beheermaatschappij van ontroerend goed en bestaat sinds 1930. Wij verzorgen de opslagbehoefte van zowel particulieren als bedrijven. De huidige locatie aan de van Coehoornstraat is sinds 1962 een familie eigendom. Het pand is in de jaren 60 gebouwd en reeds meerdere malen verbouwd. In het pand heeft ruim 40 jaar een meubelbedrijf gevestigd gezeten, in Venlo beter bekend als Camare B.V. en Rompen en meubelfabriek H. Hermanns.

Het pand is met respect voor de originele details behouden, waardoor er een smaakvolle multifunctionele werkomgeving is gecreëerd. Momenteel zijn er diverse ondernemingen gevestigd in ons pand en hebben wij een goede mix gevonden tussen volledige privacy en het genieten van gezamenlijke faciliteiten.

Voor zowel particulieren als ondernemingen bieden wij goedkope inboedelopslag. Door ons slimme concept zijn wij zeer scherp geprijsd en kunnen wij uiterst flexibel zijn. U betaalt dus nooit teveel voor een onbenutte ruimte. Graag verwelkomen we u voor een rondleiding.

Marcel en René Hermanns